tjänster

Vad vi kan erbjuda

Det finns många anledningar till att måla om, såväl inomhus som utomhus. Förutom att höja både trivseln och värdet på fastigheten så förlänger ett väl utfört måleriarbete livslängden på väderutsatta ytor medan inomhusytor blir mer motståndskraftiga mot slitage, damm och smuts.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom måleri och utför allt från tapetsering och målning av inomhusytor, våtrumsmålning och finsnickerier till större projekt såsom tvätt och målning av fasad, fönster och tak. Vi målar enbart med godkända färger och värnar om en minimal miljöpåverkan. Vi utför arbeten för såväl privatpersoner som fastighetsbolag och byggföretag och har erfarenhet och utbildning i att arbeta med lift samt ställningsbygge.

Efter många år i måleribranschen har vi på Runströms Måleri & Takunderhåll byggt upp ett stort nätverk av kompetenta och kunniga hantverkare som vi vet gör ett bra jobb. Skulle vi under arbetets gång upptäcka behov som vi inte själva kan åtgärda kan vi förmedla kontakt till exempelvis snickare, golvläggare och lackerare.

Vi innehar F-skattsedel och våra arbeten ingår i ROT-avdraget vilket kan ge dig som uppdragsgivare rätt till skattereduktion, läs mer 
här!

Info

Runströms Måleri & Takunderhåll AB
Platågatan 27
275 31 Sjöbo
Org.nr: 559167 – 8080

Företaget innehar f-skatt och ansvarsförsäkring.

© 2021 Runströms Måleri & Takunderhåll AB